Dag 11 - Koh Tao - Inte de enda svennarna...

Update: vi har lagt upp lite bilder langre ned! :-)


Trotta och steg upp sent, tog en brunch och stekte pa stranden. Underbar sandbotten och klart vatten. Vi lag i laaaange och Anna och Emelie klanger pa varandra (och tyvarr aven pa Rebecka) som marulkar! Som sagt ar det valdigt mycket svenskar och ungdomar sa det kanns inte alls lika Thai-aktigt som de tidigare stallena, och kanns lite som en partyort vart som helst i varlden. (Overallt star thailandska dragqueens och delar ut olika klubb-flyers) Men manga mysiga restauranger, barer och sma-affarer. Vi har hittat ett mexikanskt stalle El Gringo som vi tycker mycket om.

Imorgon planerar vi att ta taxi-bat till en narliggande o som ska vara en av varldens 10 finaste!

Kommentarer
Postat av: Pierre

Det är jätte kul att läsa eran blogg. In med mera bilder om ni kan. Det där med Emelie o upp på scenen...låter intressant finns ju några bra kariooke ställen här hemma med he he .

Ha en jätteskön Alla Hjärtans Dag och stora kramar från en kylslaget Stockholm är inte det minsta avis inte alls ..snyfft snyfft jag vill ju vara där med ju..

Pappa Pierre

2009-02-14 @ 13:41:13
Postat av: Marisol

Så var det inte när vi var där. Då var det hur orört som helst. Trist att den har blivit standard.

2009-02-14 @ 18:05:55
Postat av: Emelie

Gud va kul att du skrev pappi! nangang kommer jag allt stalle mig pa scenen! haha vi ska forsoka va lite duktigare att ladda upp bilder.. de e bara att de tar san tid :P hoppas din alla hjartans dag va bra! halsa Vicco fran mig!

2009-02-15 @ 09:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0