Dag ? - Koh Phangan - Full Moon Party

Igar var da det valkanda Full Moon Party!! Sjukt mycket glada manniskor, buckets, fargtatueringar och dans under neonlampor tills morgonen. Later hur kul som helst men jag har faktiskt ingen aning.. For jag var inte dar! Medan Rebecka och Emelie puttrar ivag i sin lilla taxi till festen far jag ligga snallt kvar pa hotellrummet och kolla pa otroligt spannande thai-drama serier( de ar varre an de klyshiga amerikanska saporna, tro mig! och sa forstar man ju inget  heller) eftersom jag gatt och blivit sjuk, igen. Men de verkade ha haft valdigt kul, Emelie kom hem kl 7 och Rebecka var inte hemma till efter kl 11. Helt tackta i farg var de ocksa.. De far skriva ett inlagg om hur kul de hade det nar det vaknar. Kl ar halv 6 har och de sussar sa gott fortfarande och lar ju inte vakna forren imorgon.. Sa idag har jag strosat runt pa egen hand och gick ner till var strand som ar sa vacker. I nagra timmar var jag helt sjalv pa hela stranden, jag och fiskarna, helt underbart. Funderar pa att ta moppen och aka runt och se mig omkring eftersom jag legat inne nagra dagar och inte sett nagot av Koh Phangang alls forutom vart finfina hotellrum. (Rebecka hade sonder duschen hos oss igar kvall, hur lyckas man med det?)

Nu har vi bara 9 dagar kvar och paniken borjar narma sig! Vi vill inte hem!! Men vi ska njuta av de sista dagarna och forhoppningsvis hinna med half moon party ocksa innan vi tar oss tillbaka till Bangkok. Kram Anna

Uppehallen av paradiset..

Hej Halla alla ni som foljer bloggen!!!

Vi ber mycket mycket om ursakt, nu har det gatt en lang tid sen vi skrev sist! dagarna har vi tappat rakningen pa, och bilderna tar for lang tid att ladda upp haha! valdigt mycket har hant och vi har varit alltfor uppehallna for att tanka pa bloggen! bland annat var rebecka och anna med om en moppeolycka och har rejala skrapsar pa ben och armar! som tur var klarade vi huvudena.. (och en av oss har gjort en tatuering!!!)

svart att summera allt som hant sen sist! vi levde vara glada dagar hos denice i ao nang (Rebecka var dock den som trivdes bast dar och langtar tillbaka) otroligt harligt stalle att bara aka runt pa mopparna till marknader och affarer! Var nyfunna van Madde som bott i Thailand ratt lange visade oss bade en Fishfarm (med MONSTERlika catfishes!!) och elefanttrekking! mitt i djungeln lag vi och badade i en liten back med sma vattenfall.. runt omkring oss strosade elefanter, och en kom nara for att titta! kandes som man var i en fantasivarld...

sedan lamnade vi vara stora vaskor i Denices bungalow, och tog baten over till phiphi i onsdags! forsta intrycket var valdigt turistigt och dyrt! vi borjade kryssa mellan varenda hotellreception for att forsoka fa billigt boende.. (tillslut gav anna och emelie upp da en galen liten thailandare skulle visa oss en narliggande bungalow (vilket var typ en mil bort)  och det slutar med att bada faller ihop i en lang trappa i stekande sol, medan rebecka i princip springer efter thailandaren till en bungalow hogst upp pa en kulle) NEJ vi tog inte den bungalowen... :-) har hamnade vi direkt ut i partylivet forsta kvallen, man blir overost av flyers om olika barer med gratis buckets, free shots och amazing fireshows! nu har vi gatt ut tre kvallar  i rad och sjalvklart ikvall igen sista kvallen!! har dansar man pa flera meter hoga hogtalare, nattbadar bland sylvassa koraller och Rebecka slapar med anna och emelie for att tvinga dom se thailandska liveband!

igar besokte vi Maya Bay (fran filmen The Beach) som ju ska vara PARADISET.. valdigt fint var det men da sakert 20 fullpackade turisbatar stormade stranden och det var intrade bara for att kliva iland sa kandes det sorgligt att en gomd paradisstrand blivit sa turistforstord.. vagen dit i Longboat var helt magisk dar vi gled fram mellan sagolika klippor och berg.. man far nypa sig i armen for att forsta att det ar pa riktigt..

imorgon aker vi tillbaka till aonang och sover dar en natt och sedan bar det av till kohphangan pa mandag! fullmoonpartyt ar pa tisdag och vi borjar val kanna skrackblandad fortjusning infor det.. man hor bara mer och mer om hur GALET det ar, och hur man inte ska ha med sig nat annat an pengar! och att fa boende blir ju en annan fraga... vi har mycket bilder att visa och far sakert tid att lagga upp flera nar vi kommit till khophangan!

keep reading, LAGOON!


RSS 2.0