Dag 12 - Koh Tao - In the middle of myrornas krig!

Efter frulle (egentligen mer som en lunch) pa det som blivit stammis-haket har, sa tar vi taxibat till Nang Yuan Island, som ligger valdigt nara och som vi hort ska vara underbart vackert! Harlig battur pa glasklart vatten mellan boljande grona berg! Val framme blir vi strangt instruerade att "No plastic bottle on island!!!" sa det var bara att valdigt forvanat lamna alla vara nyinkopta vattenflaskor i baten.. sedan ar det tydligen INTRADE pa denna o sa dar rok 300 bath pa det. sedan tvunget att kopa nya vattenflaskor i glas och slutligen hade vi natt och jamnt rad att aka tillbaka igen haha! Men on var vard pengarna med turkost vatten, kritvit strand, stora fiskstim och bara helt PARADISE!

Branda som kraftor (dock nagat brunare kraftor) kom vi hem och pa kvallen blev det GOD mat pa Choppers som ar typ det rojigaste stallet har, med trubadur och allmant fylleslag.. vi holl oss lite utanfor med var mat men senare bestamde sig anna och emelie for att joina dansen framfor flakten!! rebecka tog tidig kvall och gick hem. Valdigt skont att ha nara hem nar det latt hander att en vill hem tidigare!

Pa djurfronten har vi allmant myrornas krig i vart rum! Miljontals sma genomskinliga myror som vallfardar till vara papperskorgar. Igar orsakade vi trafikstockning med en handduk.. Anna och Rebecka rakade till sin FASA aven ATA myrorna da de plotsligt myllrade i deras godispasar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0