Dag 13 - Koh Tao - Nagan som sag Timbuktu? NEJ!!!

Vi ar alla lite allmant forkylda, Anna och Rebecka har FET snuva, Rebecka har grav hosta och har brannt ogonen (hur fan man lyckas med det?) och Emelie har allmant magproblem! men annars ar det bra!! :-)

Denna kvall var THE PARTY NR 1, sjalva anledningen till att vi akte till Koh Tao over huvud taget. The swedish party gastat av Timbuktu ,anordnat av resedagboken mfl. som holls pa Bans diving Resort! Anna och Rebecka hade tom koppt nya klanningar kvallen till ara! Vi borjade saklart pa Choppers dar vi traffade en van och gick sedan vidare till Timbuktu! SAKLART har vi da missat storre delen av hans framtradande, vi hinner stalla oss i baren och hora "alla vill till himmelen men fa vill ju do" och sedan "Tack sa mycket, thank u for tonight!!".... snopet varre! Laskigt aven att det forsta vi ser nar vi kommer dit ar massa ambulanssjukvaradare som kommer springades med en totalt medvetslos tjej pa en bar! hon var helt spritforgiftad eller nat och man blev ratt skraj...

Men vi motte upp tva av Emelies gamla klasskompisar och nagra av deras vanner och hade en GALET rolig kvall med mycket dans i sanden, thailandsk ol, och Emelie NATTBADADE saklart och fortsatte sedan kvallen totalt dygnsur! Credd till henne!!

Kommentarer
Postat av: Nopants

Hörru snygging slem! träffade du dom jag tror och gick det bra isf? Tänkte skicka min adress så jag kan få lite vykort snart =) Ha det underbart, här är det -1,5 och grått så njut av solen!

2009-02-17 @ 14:37:38
Postat av: Vendela

Gillar om det du skrivit! Underhållande att se en del bra saker och inte endast det vanliga sakerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-09-27 @ 16:18:20
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0