Dag 17 - Krabi - Hello cousin!!!!

Det var harligt att ANTLIGEN komma fram till Krabi dar Emelies kusin Denice bor! Vi hyrde en mysig bungalow pa Nopparath Resort och drog oss ner pa en STOR och bred strand jamfort med vad vi sett innan! Otroligt fin utsikt mot Chicken Island och vi har MANGA paradis/oar framfor oss att besoka! Denice jobbar som turistguide och kan ALLA guldstallen..

Vi gasade runt tre pers utan hjalm pa hennes moppe och besokte varldens mysigaste marknad dar vi kopte med oss majskolvar, kyckling, stickyrice, melon och chang-ol. sedan satt vi och hade picknick i solnedgangen pa stranden! Pa kvallen gick vi till Denice stammishak Hippies bar och traffade alla hennes thai-vanner! Alla valdigt sota och blyga forutom Mr Bao som snackade som en galning!

Lagoon!

Kommentarer
Postat av: agneta olsson

Hej,gud vad härligt ni verkar ha det, är så glada för er skull... Ge Denicen en stor fet kram från hennes mamma, ok! Försök att få henne att fatta att hon ska ha hjälm på sig när hon åker moppe...

Puss och Kram från agneta ; )

2009-02-22 @ 12:20:26
Postat av: Emelie

Moster, moster! klart jag ska ge denne en fet kram fran dig :D de dar med hjalmen vet ja inte riktigt om jag kan paverka sa mycket men de e vart ett forsok hahah!

2009-02-22 @ 14:55:16
URL: http://era.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0