Dag 21 - Krabi - Lost track of days in the heat

Hallabaloby hemma i kalla snoriga Sverige! Mohaha! Nej men seriost vi har tppat bort vilken dag de ar vi ska skriva pa bloggen.. men de lar ju vara dag 21. Nastan halva tiden har gatt med ilfart. Basta!

De e grymt najs att ligga vid den lyxiga poolen pa dagarna men fy fan va man branner sig. Alla tre lika branda. Aj aj! Sa igar kande vi for att skippa solen, men va fasiken ska man da hitta pa? Man vill ju inte ligga hemma i bungalowen.. Efter mesig liten misslyckad moppe tur blev de anda playan for typ 10 min. Sen bar de av hem for dusch och middag pa en svennerestauranag (no coments!!!). Dave, Anna och Emelie sag allt fram emot Toast skagen, Kottbullar med mos och appelkaka. Men va fick vi?? Asgod toastskagen, men va fasiken hade dom gjort med kottbullarna och potatismoset?! Kottbullarna smakade kattmat och moset smakade inte mos eller potatis. ALDRIG mera svensk mat i Thailand!

Senare bar de av till Changbar och sen festade Anna, Rebecka och Dave vidare till Lunabar medans Emelie chilla hemma, dod som en fisk.

Idag svassade vi ner till playan i Ao Nang med mopparna. Denice och Madde joinade oss fyra. Dar har vi legat anda tills nu! Emelie forstas i skuggan som en vampyr med sallskap av Madde medans resten av ganget stekte sina branda kroppar.

Lagoon!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Inte alls avis. Inte alls..



Ni verkar ha det suuper. Fortsätt med det! :)

kram kram

2009-02-24 @ 22:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0