Dag 7 - Koh Chang - Aj, aj, aj... Vi blev visst lite branda.

Idag har vi varit ute pa lite aventyr kan man saga. Med hopp om att fa ta oss till en liten o som heter Koh Kham dar stranden skulle vara vit som kockos tog vi taxin till en strand som heter Bang Bao Beach. Men med stor besvikelse kunde vi inte ta oss dit da dom holl pa att bygga hotell for fulla muggar. Eller vi kunde om vi ville simma dit vill saga..

Men efter att vi fatt inse faktum att vi inte kunde ta oss dit fick de bli narmaste strand. Och de va en bit dit, ungefar en promenad pa 20 min men i denna hetta kandes som en evighet!!! Stranden har va sjukt mycket battre och absolut mindre krabbor! Vilket gjorde oss valdigt glada. Turkost vatten satt ju inte helt fel plus att de inte va sa mycket folk.

Efter lite for mycket sol och lite for mycket bad.. drog vi oss hem till skuggan i vart rum. Men mne nu ar de dags for lite kak pa varat hak 5 min fran hotellet. Vi har en urgullig thaipojke som ALLTID serverar oss och blir hur lack som helst pa dom andra som jobbar om dom serverar oss. Han foljde aven med ut pa gatan och vinkade hejda till oss efter frullen idag. Hahaha!

Vi lovar att bilder kommer snart!


Kommentarer
Postat av: Lasse

Bang Boom Beach.. klart det byggs där!!



Superkul att följa era spår i sanden. Här hemma har det snöat frigolit, små söta kulor ligger överallt. Den där killen kommer gå långt i livet, he picks the sweetest of'em :D

2009-02-09 @ 20:52:59
Postat av: Rebecka

haha pappa du ar var trognaste kommenterare!!! fortsatt sa!!! <3 <3

2009-02-11 @ 02:42:29
Postat av: Karro

härligt det låter!! turkost vatten ... mmmmm mysigt!

Önska vi fick lite värme här i LDN oxå, här är det regnigt å trist, där fick man för att man valde regnets land eller hur? hehe



sköt om er flickor! <3

2009-02-11 @ 17:31:44
URL: http://mavi89.blogg.se/
Postat av: Carina

Tjejjor...att få följa er resa är helt underbart, saknar er. många kramisar från mamma carina

2009-02-12 @ 09:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0