Dag 8 - Koh Chang - Fan, det ar ju vanstertrafik!

Eftersom vi branda oss igar bestamde vi oss for att ta en dag utan sol och bad. Istallet sa hyrde vi moppar och korde lite runt on. Forst tog vi oss till ett liten vattenfall som lag mitt inne i regnskogen. Lite laskigt med tanke pa att man horde apor skrika och vi har ju blivit strangt varnade att akta oss for dem. Men allt vi stotte pa var tva odlor. Vattenfallet var valdigt fint men vi badade aldrig i den lilla sjon under vilket manga andra gjorde. Nagot vi markt ar att thailandare garna badar med kladerna pa vilket vi har svart att forsta.. Det ar stekhett och anda valjer de att hoppa i med jeans och Sedan tog vi oss till white sand beach, den mest turistiga pa on. Jattefin sandstrand men vi blev valdigt glada att vi hade valt att inte bo har. Nar vi badat satte vi oss pa en liten restaurang dar de glomde ta betalt for rebeckas mat men eftersom de var sa otrevliga tyckte vi att vi fortjande det.

Det var valdigt kul att kora moppe, speciellt for Anna som inte kort forut aven om emelie sjalvsakert gasade forbi hela tiden. Rebecka vagade inte riktigt kora men hade kul med att sitta bakpa emelie och filma oss medan vi korde.

Pa kvallen gick vi in pa en liten marknad dar thailandarna brukar halla till pa kvallarna. De salde mat(aven grashoppor och kackerlackor, mums) och hade olika minitivoli aktiviteter. Vi skot luftgevar och vann nagra sma mjukiskatter var. Efterat gick vi till rockkareokeeklubben igen. Bandet var sa duktiga och de ville att emelie skulle komma upp och sjunga men hon tackade nej igen. Pa vagen hem stotte vi iho med vara thaiservitorer och hangde med dem en stund. Vi insag att de var yngre an vi trodde men sota var de iallafall.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0