Dag ? - Koh Phangan - Full Moon Party

Igar var da det valkanda Full Moon Party!! Sjukt mycket glada manniskor, buckets, fargtatueringar och dans under neonlampor tills morgonen. Later hur kul som helst men jag har faktiskt ingen aning.. For jag var inte dar! Medan Rebecka och Emelie puttrar ivag i sin lilla taxi till festen far jag ligga snallt kvar pa hotellrummet och kolla pa otroligt spannande thai-drama serier( de ar varre an de klyshiga amerikanska saporna, tro mig! och sa forstar man ju inget  heller) eftersom jag gatt och blivit sjuk, igen. Men de verkade ha haft valdigt kul, Emelie kom hem kl 7 och Rebecka var inte hemma till efter kl 11. Helt tackta i farg var de ocksa.. De far skriva ett inlagg om hur kul de hade det nar det vaknar. Kl ar halv 6 har och de sussar sa gott fortfarande och lar ju inte vakna forren imorgon.. Sa idag har jag strosat runt pa egen hand och gick ner till var strand som ar sa vacker. I nagra timmar var jag helt sjalv pa hela stranden, jag och fiskarna, helt underbart. Funderar pa att ta moppen och aka runt och se mig omkring eftersom jag legat inne nagra dagar och inte sett nagot av Koh Phangang alls forutom vart finfina hotellrum. (Rebecka hade sonder duschen hos oss igar kvall, hur lyckas man med det?)

Nu har vi bara 9 dagar kvar och paniken borjar narma sig! Vi vill inte hem!! Men vi ska njuta av de sista dagarna och forhoppningsvis hinna med half moon party ocksa innan vi tar oss tillbaka till Bangkok. Kram Anna

Kommentarer
Postat av: pontus

rebecka, du måste köpa några stora t-shirtar till mej eller nån stoor tjocktröja eller nått du hittar(du vet vad jag har för kläder) för de är väl typ billigt där nere ? :P



du kan ta av mina pengar för att du har 2500kr på ditt konto som är mina och det kommer 3500kr till imorrn som är mina för att jag sålde en grejj och vi hade inget annat konto som snubben som köpte grejjen kunde sätta in pengarna på ;)



//pontus

2009-03-13 @ 23:51:08
Postat av: "faster" Kerstin

Förstår att ni lever livets glada dagar. Här i Sverige (Göteborg) är det fortfarande vinter, så passa på. Våren har förhoppningsvis kommit när ni är tillbaka.

Kram Kerstin

2009-03-15 @ 17:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0